You are currently viewing Rejseglad fødselar: Derfor er pengegaven perfekt

Rejseglad fødselar: Derfor er pengegaven perfekt

Har du en rejseglad fødselar i din omgangskreds? Skal han eller hun snart ud på det næste store eventyr? Så er der mange gode grunde til, at du skal vælge en pengegave

Penge til udstyr

Som rejsende er der mange ting, som er gode at have med sig på tur. Nogle af dem er uundværlige som en powerbank. Andre ting er fede at have med sig som et kamera eller en god bog. Og så er der de ting, som gør turen meget lettere som en god rygsæk, kuffert eller et vandfilter.

Mange af disse ting kan være forholdsvis dyre, og det kan derfor være rart med et tilskud til købene af dem. Det er her, du kommer ind i billedet: En pengegave målrettet det perfekte udstyr. Ved at give penge, får fødselaren desuden selv muligheden for at vælge netop det udstyr, som denne foretrækker og mangler.

Valuta som pengegave

Ved du allerede på forhånd, hvor personen skal rejse hen, kan du gøre gaven en smule sjovere ved at veksle dele af eller alle pengene til den valuta, som benyttes i landet.

Dette kan særligt være en god ide, hvis gaven skal gives lige inden rejsen, og modtageren er en af dem, der gør alt i sidste øjeblik eller ligefrem glemmer at hæve penge i den korrekte valuta til turen.

Gaven er også god, hvis der stadig er lidt tid til, at rejsen finder sted. Så er du sikker på, at fødselaren ikke allerede har hævet penge.

Vælger du at gøre dette, bør du være opmærksom på, at 100 danske kroner kan se meget anderledes ud i mængde end andre landes valuta. Vent derfor med at finde indpakning eller konvolut til du ved, hvor meget det fylder. 

Friheden til selv at vælge

En sidste grund til at give pengegave til den rejseglade er, at de får friheden til selv at vælge, hvad pengene skal bruges på. Nogle har brug for de sidste kroner og øre til at kunne købe flybilletten, imens andre intet mangler, men altid kan bruge et tilskud til turens mange oplevelser. 

Lav gerne noget sjovt ud af pengegaven. Du kan forme sedlerne som små papirfly og klistre dem på et verdenskort. Du kan også klistre dem på et kort over det land, hvor personen skal rejse til, og placere dem i de byer, som du ved, at denne skal besøge. Det giver hurtigt lidt personlighed til gaven.

At rejse verden rundt kan koste mange penge. Derfor må du aldrig tro, at en pengegave ikke værdsættes, hvis modtageren er den rejselystne.