You are currently viewing 3 gode gaveideer til personer, der går op i formuepleje og investeringer

3 gode gaveideer til personer, der går op i formuepleje og investeringer

Kender en person, som går op i at investere sine penge, så de kan vokse? Så kan du med fordel finde en gave, som imødekommer netop dén interesse. Der findes mange forskellige gaver, du kan forære til en person, der går op i investering – og her får du hele tre gode idéer, som du kan lade dig inspirere af.

#1: En god flaske gemmevin

Hvis du kender en person, som godt kan lide gode investeringer og formuepleje, hvorfor så ikke forære ham en flaske vin, som er god at gemme? Mange vine bliver bedre med årene, men det er ikke alle, der kan tåle at blive opbevaret i mange år – og det er heller ikke alle vine, som stiger i værdi over tid.

Til gengæld kan du forholdsvist nemt forudsige, hvilke vin der bliver bedre med årene, og hvilke der derfor også er værd at bruge som investering. Er du i tvivl, kan du altid henvende dig hos din lokale vinhandler, som kan hjælpe dig med at finde en god flaske vin, som bliver penge værd i fremtiden. Et godt alternativ til en pengegave.

#2: Pokémon-kort

Selvom det måske lyder som en gave, der primært egner sig til børn, så er der altså gode penge i samlerobjekter som eksempelvis Pokémon-kort. Faktisk er det en af de mest markante modediller lige nu, og det er ikke udelukkende, fordi børn og barnlige sjæle trasker byer og stræder tynde for at spille Pokémon Go.

Det er også en direkte konsekvens af, at Pokémon-kort simpelthen er penge værd – og de kan endda være rigtigt mange penge værd. Du kan derfor med fordel investere i en Booster Pack i stedet for en pengegave. Hver Booster Pack indeholder et antal tilfældige kort, men ofte har de ét eller flere garanterede sjældne kort.

#3: Et skrabelod

De fleste, der går op i at investere deres penge, vil nok mene, at skrabelodder er en forholdsvist usikker investering. Her handler det om at have heldet med sig, for der er flere, som taber, end der vinder – og du har derfor ikke statistikken med dig, når du skraber skrabelodder. Alligevel er det svært at sige ned til, når det er gratis. Kender du en person, som går op i investeringer, formueplejer, økonomi og alt det andet, der hører sig til, så kan du med fordel forære ham eller hende et skrabelod. Det vil med garanti være spændende, når han eller hun skraber det, men det kan være en ærgerlig gave at forære væk, hvis det viser sig, at der var en stor gevinst, du selv kunne have fået.